Tandblekning hemma

Den vanligaste metoden när man vill bleka tänderna hemma är tandblekning med gel och skena, men det finns faktiskt två andra metoder som funkar bra om du vill bleka tänderna hemma. Här ska vi på blekatänder.se därför titta närmare på dessa metoder.

White Stripes

Tandblekning med White Stripes är en mycket smidig tandblekningsmetod. White Stripes är en liten engångsremsa som du placerar på tänderna och låter sitta där i 30 minuter innan du tar bort den. Remsan innehåller ett blekningsmedel som tar bort fläckar och gör gula tänder vitare. Med White Stripes behandlar du dina tänder morgon och kväll och upprepar behandlingen tills du har fått det resultat du vill nå.

Resultatet varar normalt i något år, men om du underhåller dina tänder med White Stripes någon gång då och då kan resultatet bestå längre än så. Vi på blekatänder.se anser emellertid att den vanliga metoden med gel och skena är snäppet bättre än White Stripes, men White Stripes kan med fördel användas som ett komplement eller när du vill underhålla dina blekta tänder.

Läs mer om White Stripes här!

Tandblekningspenna

Att bleka tänderna med en tandblekningspenna är ingen fullgod ersättare för vanlig tandblekning, men funkar utmärkt om du bara behöver bleka någon enstaka tand, få bort en missfärgning eller när du vill underhålla dina blekta tänder. Tanblekningspennan innehåller en mindre mängd koncentrerad blekningsgel som du applicerar på de områden du behöver bleka, men tänk på att det är svårt att komma åt tänderna lite längre bak.

Läs mer om tandblekningspenna här!