Tandblekningstillbehör

I butikerna här på blekatänder.se hittar du inte bara olika tandblekningskit, White stripes och tandblekningspennor utan även en mängd tillbehör som du kan ha nytta av. Här ska vi ge dig några exempel.

Tandgloss

Vita tänder ser ännu vitare ut och får en finare lyster om du använder tandgloss regelbundet. Tandgloss skyddar även mot missfärgningar vilket gör att resultatet av din tandblekning varar längre. Den är enkel att pensla på tänderna och är tillverkad av naturliga ingredienser.

Tandskena

Det finns separata tandskenor som du kan köpa om du behöver en ny fräsch tandskena. Det är också ett bra alternativ för dig som vill ha en bekvämare tandskena med ännu bättre passform eftersom det finns skenor som formar sig efter tänderna.

Refill

Om du redan har köpt ett tandblekningskit och din tandblekningsgel tagit slut behöver du såklart inte köpa ett nytt kit. Då kan du köpa en eller flera refilltuber separat. De finns även i två- och tre-pack.

Bettskena

Om du ofta gnisslar tänder när du sover på natten och därför ofta vaknar med en jobbig huvudvärk kan du slippa det om du köper en bettskena. Inte nog med det, den förebygger emaljskador som kan uppstå när du gnisslar tänder.

Munhygiensprodukter

En del butiker som säljer tandblekning har även tandkräm som bleker tänderna, effektivt munvatten och sugtabletter för en fräschare andedräkt.